laupäev, 31. mai 2014

1.1 Algus.

Alustasin Legacy Challenge'ga. Pildigraafikat ma praegu muuta ei oska. Tõmmatud asju mul Simsis hetkel ei ole. Peale põhimängu on praegu veel ka üks lisapakk, milline - see saab selgeks juba jutu alguses.

 See on meie legacy alustaja Selena Saphire! Ta kolis Sunset Valley'sse, et alustada omaette elu, ent lubatud pisikese maja asemel sai ta hoopis hiigelsuure krundi, millega neiul alguses midagi peale polnud hakata.


Juba kohe kohale jõudes hakkas rahet sadama, mispärast polnud eriti tark mõte siia lageda taeva alla passima jääda. Tüdruk külastas hoopis kunstigaleriid, kuna ta isegi on väga loominguline. Sel (tema hüüdnimi) klõpsis oma telefoniga paar pilti, ja teinud ringi näitusele peale, kohtas üht meest nimega Dustin.
   
Nad klappisid juba kohe algul, kaljukits ja kalad, nagu nad olid, kuid selgus, et mehel oli juba perekond ning tema nainegi viibis samal ajal sealsamas. Seega kutsus Selena Dustini hoopis enda... krundile, kus päev kenasti õhtusse ja mees enda koju saadeti. Selgi uinus ning hommikul wc-potil istudes avastas, et kõht koriseb... Kas tal läks tõesti eelmisel päeval meelest süüa?


 Puid valminud viljadega läheduses ei paistnud olevat, ka ühiskasutatavaid piknikukorve mitte, niisiis suundus Sel parki. Sooja toitu aga veel ei pakutud, niisiis sõi ta midagi külma - kirsijäätist.


Kõht jäi aga ikkagi tühjaks ja hambad olid juba ära külmunud, seega tahtis Selena siiski midagi sooja süüa. Keda aga ei olnud, olid need toiduputkades töötavad mutikesed, ehkki kell oli juba üheksa läbi. Paarkümmend minutit oodanud, saabuski sinna üks triibulistes riietes naisterahvas.

 "Oli ka aeg," mõtles Sel, kui oli lõpuks oma hamburgeri kätte saanud ja nüüd seda isukalt kugistas. Parajasti helises ta telefon: Dustin tegi ettepaneku kuskile minna. Selena rääkis temaga veidi aega ning seadis siis sammud jõusaali poole.

 "Ma ei saa ju haisvalt Dustini ette ilmuda!" mõtles ta duši all olles. Pärast väikest värskendust valiski ta mehe numbri, plaaniga teda kohtingule kutsuda. Just enne helistamisenupule vajutamist mõtles neiu aga ümber. "See oleks liiga rutakas, kutsun ta lihtsalt välja, jõusaali," rääkis ta omaette, telefoni kõrva äärde pannes.


 Dustin jõudis kohale kiiresti ning võttis kutset välja kohe kohtinguna. Ja tundus, et temal polnud selle vastu midagi. Selena kehast käis läbi väike jõnks: kas nii palju ta oma perekonnast hoolibki? Olles ise täielikult perekeskne inimene tundus see tema jaoks ääretult õõvastav ja hirmutav.


Flirditi ja kallistati, ent Selena lõpetas kohtingu varakult, enne esimest suudlust. Ta tahtis kogu asja üle järele mõelda. Dustin ütles seepeale pilkavalt, et tema woohoogi on kauem kestnud, kui see kohting, ja et kui neiu teda järgmine kord kuhugi kutsuda tahab, veetku temaga ikka veidi aega ka.

 Selena oli veel veidi aega pargis, tegi pilti ja rulluisutas võhivõõraga käsikäes ning kojuminnes läks kohe magama. Terve öö viibis ta justkui saunas, kuna õues oli üle kolmekümne kraadi sooja.


 Ning tulemus oli hommikul selline: Selena oli (läbi teki?) päikesepõletuse saanud. Õues oli praegugi liiga palav ning eelmisel päeval pargist leitud seemneid ta hetkel istutada ei saanudki.


Jooksis hoopis mere äärde. Tal oli vaja jahutust, kiiresti.


Vesi oli ka üsna soe, ent õhust siiski jahedam, niisiis läks päikesepõletusega neiu kohe kaelani vette.


Ta ujus veidi aega - see oli tema esimene kord ujuda salapärases soolases meres. Muidu oli ta kõik oma suved ikka basseini ääres veetnud. Selena suples veidi aega, kuni tühi kõht hakkas aina tihedamini ja tihedamini endast teada andma.


Niisiis seadis neiu sammud parki. Ta oli juba endale friikartuleid ostmas, kui märkas, et eemal läheb lahti kohe üks söömisvõistlus. No muidugi, milleks maksta, kui saab ka tasuta? Sel sättis ennast teiste võistlejate kõrvale ning vaatas isuga suurt hot dogide hunnikut enda ees, kui ta äkitselt sealt minema kupatati. Miks - see jäigi selgusetuks. Ta pidi leppima hoopis koogitükiga.


Õhtul koju jõudes lõpetas Selena tegevuse, mille oli tahtnud juba hommikul ära teha. Ta istutas ühe tomatiseemne. Teist leitud seemet ei tundnud ta ära ning otsustas seda parem mitte kasvama panna, vähemalt mitte veel.


Ja ehkki oli juba õhtu ja kell hakkas poole kaheksale lähenema, läks Selena teaduslaborisse. Miks? Tööd otsima muidugi.


Seda ta ka sai ja alustama pidi ta juba järgmisel päeval. Õhtul otsustas neiu aga veel ühiskasutatava basseini juures käia, ujuda natuke. Sinna jõudes märkas ta veel paari inimest, kaasaarvatud üht meest. Mõtted läksid Dustini peale. Kas teda võis ikka usaldada? Ta teadis mehest vaid niipalju, et too oli kohmakas, osav ja sõbralik - tema sõnade järgi. Aga kas ka perele pühenduv? Ei tundunud nii küll...


Ta kutsus nähtud mehe enda juurde, et temaga tutvust teha. Kuid juba teda lähemalt nähes sai selgeks - ei. Esiteks oli mees liiga vana ja teiseks, ega see monokulm ka palju ei aidanud. Juttu võis temaga aga ikka teha ja selgus, et ta tegi karjääri äri alal, lisaks oli ta vallaline ja tema tähemärk oli veevalaja.


Selena suundus õhtust sööma jõusaali, kuna endal tal ju külmkappi polnud. Ta sõi sealses külmikus olevat külma suppi.


Lisaks tegi ta tutvust veel ühe mehega. Ent too oli liiga väsinud, et rohkem suhelda.


Tegelikult oli Selena ka väsinud, niisiis otsustas ta natuke jõusaali puhketoolil silma looja lasta. Oli juba hiline õhtutund, kes siin ikka liigub. Katuski on pea kohal.


Ööseks suundus aga naine siiski koju. Mõtted liikusid vägisi Dustini peale ja mingil hetkel ta ka helistas. Selena oleks mehe juba peaaegu enda poole kutsunud, ent siis meenus talle, et ta peab ju tööle minema. Auto juba tuututaski ning naine pidi kõne lõpetama, tormates auto peale, möödudes sealjuures üsna huvitavat värvi prügikastist.


Päeval kohtus Selena pargis aga veel ühe mehega. Too tundus üsna arg ja kõhklejatüüpi olevat, ent Sel sai õige pea teada ka selle põhjuse. Nimelt oli Gus perele pühenduv inimene ning tal oli juba perekond, seepärast ei tahtnudki ta tunda mingi võõra naise flirti.


Aga siiski, see juhtus. Armastus nende kahe vahel. Muidugi mitte samal päeval, mil nad kohtusid, aga ikkagi.


Selena palus mehel enda naisega lahku minna, mida too ka tegi ning Sel oligi saanud endale esimese vaenlase Sunset Valley's. You go girl!


Ühel ööl jäi Gus Selena poole ka ööseks. Hoolimata paduvihmast oli verivärskel paaril koos ülimalt tore olla. Hommikul saabunud postiljon tõi aga Selenale kirja ei kelleltki muult kui Dustinilt. Antud kirjas palus mees vabandust enda käitumise pärast ning avaldas soovi uuesti proovida.


Selena sulas sõnade mõjul ning oli juba talle andestanud. Ent nüüd tuli teha otsus. Kõigele lisaks oli ta juba viimased paar päeva haige olnud ning nüüd vaatas ta nukra näoga Gusi poole. Kas oli see tingitud tema otsusest või nohust? Ei tea.


Kuid kuidagi jõudsid nad (õueriietes) ikkagi nii kaugele.


Või siis mitte. Mees tänas kena kohtingu eest ja kiirustas tööle. Sel'i endagi kõht oli juba tühjaks läinud.


Ning kuna õues kallas vihma, otsustas ta täna restoranis süüa.


Pärast lõunasööki suundus neiu raamatukokku. Seal oli kõik kuidagi nii vaikne, et ta kartis, et teeb klaviatuuri toksimisega ülearu lärmi ja proovis olla võimalikult hääletu. Ta tegi endale kasutaja mingisse tutvumisportaali, saatis Dustinile mitu kirja ja kontrollis iga minuti järel oma postkasti.


Õhtul kutsus ta Dustini enda poole.


Seal avaldas ta mehele nende esimese suudluse saatel armastust. Oh, Selena, see tähistaeva all suudlemine hakkab sul juba harjumuseks muutuma. Iga kord uue mehega?


Asjad liikusid edasi kiiresti.


Tundus, et Selena on oma valiku teinud. Mees jäi tema juurde ööseks ning Sel keelitas teda enda naisest lahku minema, mida too ka tegi. Ja äkitselt oli neist saanud paar. Ja Selena oli endale saanud veel ühe vaenlase.


 Hommikupoolikul tegi Sel mehele ettepaneku, millega too nõustus.


Ent millekski enamaks aega ei jäänud, Dustin tõmbas selga triibulise kostüümi ning läks tööle. Tema töötas ka ühes neist putkadest pargis.


Õhtuks sättis Selena end valmis: tõmbas selga imekauni pulmakleidi ning pani kaela enda kõige ilusama kaelakee. Ta tahtis juba hakata pihta privaatsete pulmadega, kui mees teda äkitselt petjaks nimetas ning kõigest keeldus. Naine proovis teda suudelda ja kallistada, ent Dustin tõukas ta külmalt eemale.


Selena oli kuri, väga kuri ja vihane. Ta oli päikesest põletatud, vihmast külmetatud ja mehest eemaletõugatud. Noore neiu nägu moondus hirmsaks grimassiks, ta nägi välja nagu nõid. "Meie vahel on kõik läbi!" karjus ta seebiooperlikult ning tegi nende lühikesele suhtele kiire lõpu.


Juba samal õhtul kutsus Selena enda juurde ka Gus'i, kellele tegi sama ettepaneku, mille päev tagasi Dustinilegi. Mees hakkas rõõmust hüppama ja kiljuma ja muidugi nõustus.


"Tema armastab mind," mõtles Selena pulmatseremoonia ajal, "tema armastab mind mu põletuses, haiguses, vihmas ja haisus." Ja nii see oligi.


Ja juba samal õhtul tuli noorpaaril mõte pere laiendada.


Hommikul, kui Gus nägi veel tennistest und, luges Selena juba tööks vajalikku materjali.


Nende kodu ja aedki olid laienenud: neil olid nüüd kaks õunapuud, kapsataim, pliit, kaks köögikappi, külmkapp, dušš, suitsuandur ja vargaalarm. Ja uus voodi.


Koos tegeleti aiandusega, see oli saanud juba nende mõlemi hobiks.


Ja varsti selgus, et Selena ongi lapseootel. Abielupaar oli väga rõõmus ja ärevil, ehkki Gus oli juba isa. Ainult, et vajalike asjade ostmiseks ei jätkunud neil raha. Viimane oli läinud parandajale, ent tollega läks ka Gus tülli ning wc-potti ta korda ei teinudki, ehkki 50 simoleoni võttis kaasa küll. Nüüd pidi Gus ise oma parandajaoskusi näitama, ja wc-pott sai korda ka, aga raha oli neil alles jäänud vaid 11 simoleoni. Mees käis vahel supermarketi wc-sid parandamas, et lisaraha teenida.


Naine tegeles päevad läbi aiandusega: kui vihma ei sadanud, kastis taimi, muidu ainult rääkis nendega.

 
Ühel õhtul jõudiski kätte see hetk: Selena hakkas sünnitama. Gus ei teadnud, mida teha, ning jooksis mööda krunti ringi. Selena hüüdis talle, et ta takso kutsuks, mida mees kohe ka tegi, ning naine sõitis haiglasse. Gus aga jäi koju, iseendaga rääkima, niivõrd närvis oli ta.

Arvamused, kes sünnib, palun kommentaaridesse! :)

1 kommentaar: